Followers

Translate

Monday, August 17, 2009

APA THEY PA KA TA??

The Kayuhan Syok-Syok already past for two days ago....a few comments from the bloggers and individual recorded.

The comments are not to show the weakness of anybody. Just .... take the


comment..... in order to improve next events.

Before that.....al-fatihah for arwah Abg Yusof...yang pergi menemui ilahi

semasa kayuhan tersebut. Semoga Allah menempatkan rohnya bersama-sama

orang yang beriman

>>>>>>>>>>>

THE COMMENTS :


1. laa kena register ka? mana borang....nak kena isi ka??

2. After the event days...."is the lunch provided...I'm not inform....."

3. Awat depa tak habak jalan macam ni...saya dah bawa 'full suspension bike"..

4. Sedih....sememangnya saya sedih sekali kerana tidak dapat join kayuhan Syiok Syiok ni yang dianjurkan oleh Putra Palace ni....(Kena kerja pulak sabtu ni).....aduu.....hai..... read more

5. Bertolak dari SP ke Perlis jam 4.00 pagi. Jam 7.00 dah siap tuk kayuh. Adehhh tak pernah 'kecoh' macam niii. read more

6. Memang syiok kayuh di Perlis. Kayuh di kelilingi oleh pemandangan indah negeri Perlis Indera Kayangan. Kayuhan melalui kampung-kampung, dusun, batas bendang dan ladang tebu. Disulami dengan.. read more

7. Apa yang bestnya kayuhan ini….dijemput semua datang berkayuh tapi dirahsiakan macam2 sehinggakan terkejut dengan layanan ala-ala Jambori….ada minum pagi, water station ada 5 and lunch dalam hotel….bayangkan tak perlu bayar apa pun…..berbaloi sungguh pi kayuh…..kalau camni nanti jambori perlis lagilah hebat….abis makan siap ada lucky draw lagiiiiii read more

8. Aku tidak melepaskan peluang untuk possing kat sighboard kawasan terpanas di Malaysia. Baru pukul 10.00 pagi tapi panas rasa macam pukul 12.00 tengah hari. read more



THANKS.....

1 comment: